Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

28 de febr. 2010

Autòctons i immigrants protesten contra l'auge del racisme a Europa

Dissabte passat 27 de febrer, immigrants i autòctons es van concentrar en la ciutat de Barcelona per a protestar contra l'onada de racisme que sacseja Europa. 

Associacions, col·lectius i ciutadans van realitzar una manifestació en la cèntrica Plaza Catalunya per a exigir igualtat de drets. L'acte es va iniciar a les dotze del migdia i alguns dels assistents van informar als mitjans que realitzaran una vaga de fam de 50 hores que acabarà aquest dilluns. 

Els activistes van denunciar l'enduriment de les condicions per als immigrants sense papers que resideixen en l'Estat espanyol, fent referència a la recent aprovació de la reforma de la Llei d'Estrangeria. 

També van lamentar la proposta realitzada pels ajuntaments de Vic, Girona, Tortosa o Tarragona de negar l'empadronament als immigrants sense papers, fet que els impediria tenir accés a la sanitat i a l'educació pública. 

A més, van advertir que tant a Espanya com a Europa (Itàlia, França, Grècia), els respectius governs estan fomentant un clima de desconfiança i intolerància enfront de la immigració.