Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

25 de febr. 2010

Barcelona: mobilització d'immigrants el 27, 28 de febrer i 1 de març

En Europa hi ha un auge de les polítiques xenòfobes i del racisme. En Rosarno s'ha disparat impunement contra treballadors immigrants. En França Sarkozy crida a la defensa de la puresa francesa. En Vic, Torrejón i altres ciutats es neguen a empadronar a immigrants.

Aquesta política té la Crisi com pretext. Es tanquen fronteres, se'ns deporta, se'ns culpa de l'atur, del dèficit sanitari. Els immigrants som els primers perjudicats per la crisi, però el govern vol convertir-nos en els causants.

El govern no assumeix la seva responsabilitat al contribuir a la bombolla immobiliària, al donar diners als bancs en comptes d'invertir-lo en sanitat, treball, educació, pensions.

No van repartir els guanys i ara volen seguir guanyant a costa que tots els treballadors, paguem la seva crisi. El seu racisme solament té un objectiu: dividir-nos, afeblir-nos.

Junts, immigrants i autòctons hem d'enfrontar-nos a l'efecte de la crisi, Junts també hem de lluitar contra el racisme i per la igualtat de drets

En França, Itàlia, Grècia... es convoca el 1 de març una jornada contra el racisme pels drets dels immigrants. Nosaltres ens sumim a aquesta convocatòria.

Concentració 
Cadena Humana 
Manifestació 
De 12 h. del 27 de febrer a 12 h. del 28. 
Plaza Catalunya 

Concentració 
1 de Març, 18:00 h. 
Plaza Sant Jaume 

50 hores de Vaga de Fam 
Des de les 12 h. del dissabte 27 febrer fins a les 14 h. del dilluns 1 de març 

tríptic explicatiu adjunt en arxiu adjunt:

http://www.kaosenlared.net/media/18/18498_0_triptico.pdf

Font:  http://www.kaosenlared.net/