Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

22 de febr. 2010

Concentració en suport a la vaga de fam del CIE de Zona Franca

Unes 100 persones es van concentrar divendres passat per a donar suport a les persones en lluita que denuncien l'aparell d'expulsió i reclusió. 

Divendres passat a les 11hs unes 100 persones es van concentrar davant de la subdelegació del govern, responsable de la tramitació dels permisos de treball i residència, així com de les expulsions de les persones migrants que no tenen regularitzada la seva situació. 

Tal com s'ha anunciat des del col·lectiu Te Kedas Donde Kieras diverses persones van iniciar un vaga de fam en l'interior del CIE de Aluche a inicis de febrer. Diverses d'aquestes persones van ser expulsades del país ja. Unes altres sembla que a data del dia de la concentració continuaven amb la seva protesta. 

D'aquesta manera s'evidencia una vegada més les pèssimes condicions en les quals es reclou a les persones migrants que són detingudes i es troben a l'espera de saber si seran expulsades o no. Així mateix, la lluita i la protesta ve a accentuar la necessitat de seguir elaborant una lluita contra l'internament d'estrangers,i contra les redadas indiscriminades contra persones migrants. 

Cap destacar que la protesta va ser custodiada per un ampli dispositiu de mossos d´esquadra amb material antidisturbis. Un bon nombre d'ells es va disposar en l'entrada a la subdelegació de govern. 

Cap recordar que el pròxim dia 1 de Març és un dia de lluita pels drets de les persones migrants en diferents ciutats d'Europa. En Barcelona, diferents col·lectius de persones migrants han organitzat diversos actes de protesta entre els quals destaca la convocatòria d'una vaga de fam de 50 hores en pl Catalunya (des de les 12hs del dia 27 fins a les 14hs del dia 1 de Març).