Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

27 de febr. 2010

Condemnes per l'acció armada dels GRAPO a Vigo

((De la premsa burgesa)):

L'Audiència Nacional ha condemnat a penes d'entre 135 i 144 anys de presó a cinc membres dels GRAPO per l'assalt amb bombes adhesives i xuts a un furgó blindat de Prosegur passat a la Carretera Provincial de Vigo fa gairebé deu anys i que es va saldar amb dos guàrdies jurats morts.
El tribunal estima que la comanda que va perpetrar l'atac estava dirigit pel llavors cap militar dels GRAPO Fernando Silva Sande, a qui, al costat de Marcos Martín Ponce, Israel Torralba Blanco, Mónica Refojos Pérez i Esther González Ilárraz, considera autors materials de l'atemptat . Durant cinc anys, a més, "no poden acudir al terme municipal DEVIGO".

Davant d'aquestes condemnes, la sala absol a altres dos membres ((de què?)) Que també es van asseure a la banqueta: un d'ells és l'històric líder Manuel Pérez Martínez, "Camarada Arenas ', en presó provisional des de 2007 com a suposat autor intel.lectual de l'assalt i del qual es va ordenar la seva "immediata" posada en llibertat per estimar que no consta que tingués "ni coneixement ni domini" d'aquests fets. L'altre exculpat és José Luis Elipe López, acusat de falsificar la documentació per comprar el cotxe en què van fugir els terroristes. La raó: ja va ser condemnat per això en França ...

... Dels dos absolts, el que s'enfrontava a la major condemna -143 anys d'presó-era el "Camarada Arenas". Però l'tribunal, al contrari que la fiscal, no veu acreditat que "donés l'ordre concreta" d'assaltar el furgó ni que tampoc "tingués notícia de l'assalt". Això sense perjudici que com a secretari general del PCE (r) en aquesta data era, segons l'Audiència, el responsable de la direcció política a la que es "subordinava" l'estructura militar dels GRAPO. ((¿¿??))

((L'altra cara de la notícia)):

El que no diuen els molt canalles és que uns dies abans al "Camarada Arenas" li han ficat 3 anys i mig de presó per el judici-farsa de desembre de 2009, aquell de la voladura dels repetidors de l'Exèrcit i el dels intoxicadors comunicatius ... suma i segueix.

Com ell mateix deia no fa molt "això ve a ser com allò de: t'anem a picar, però això si ... sense fer-te sang".

Els molt "demòcrates" saben calcular que amb la condemna que té a sobre (7 anys per la fantasmagòrica "omissió" i 3 anys i mig per dos bombes dels GRAPO en què és impossible la seva participació) i la seva edat ja en té prou per morir a la presó i així es poden rentar una mica les seves fastigoses mans.

Un intent de fer-nos creure que la justícia és independent dels poders fàctics, però resulta que hi ha els mateixos indicis d'inducció en aquest sumari on l'han absolt que en el de desembre o en el de la "omissió" on li han condemnat .. . però això sí "li hem condemnat a 10 anys i mig i no a 160 ... perquè som molt demòcrates".
 
 Font: article de la web PRES.O.S: (http://www.presos.org.es/) del SRI (Estat espanyol)