Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

25 de febr. 2010

Talls de tràfic per la llibertat d' Alfonso a Barcelona

Aquest matí més de 50 persones han tallat, en ambdós sentits, la Ronda Litoral, una de les vies més importants d’entrada i sortida de la ciutat. Al crit de: “¡Alfonso Llibertat!” han envaït la calçada amb valles i dues pancartes en les quals es podia llegir : “Tres anys de presó per defensar-se d´una agressió. Alfonso lliure”. L´acció, que ha durat poc més de mitja hora, s´ha realitzat sense incidents.

Octavetes repartides:

Arribes tard a treballar?

Nosaltres també i, en qualsevol moment, pot ser que l’Alfonso no pugui seguir anant a treballar. Per això et donem aquest justificant perquè l’entreguis al teu lloc de treball. Des del grup de support a l’Alfonso certifiquem que el/la sr/a......................avui arribarà tard a treballar degut a un tall de tránsit que ha començat a les 8 del matí a diferents punts de la ciutat.

Barcelona, a 25 de febrer de 2010

Qui és l’Alfonso?

L’Alfonso és una més del mig miler de persones que la tarda del 19 de maig de 2007 van ser assetjades, segrestades i agredides per les unitats d’antiavalots dels Mossos d’Esquadra quan intentaven manifestar-se al centre de Barcelona. Aquell dia els mossos van punxar a la gent amb una arma il•legal conseguda com a Kubotan lesionant a diverses persones.

Per què tallem el trànsit?

Perquè vivim en una societat en què la llibertat d’expressió és una fal•làcia. Perquè cada vegada que sortim al carrer per manifestar-nos som durament reprimides. Perquè requerim ser escoltades davant d’una situació límit. Perquè l’Alfonso es troba en cerca i captura des de fa 2 dies per ingresar a presó durant 3 anys pel suposat fet de defensar-se d’una agressió ejercida pel cos de Mossos d’Esquadra.

Qui condemna l’Alfonso?

El jutge Luís Martínez Duran de la secció 5 de Penal és el primer a condemnar-lo. Paral•lelament ratifica la condemna la secció 5ª de l’Audiència Provincial de Barcelona, formada pels jutges Enrique Rovira del Canto, Elena Guindulain i J.M. Assalit Vives. El mateix tribunal que va deixar en llibertat el xoriço de guant blanc Fèlix Mollet. Perquè els rics mai entren a presó, però els pobres mai en surten.

Què faries si et clavèssin un kubotan?