Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

18 de febr. 2010

Els Mossos d”Esquadra col·laboren amb la guàrdia civil, lliurant bascos

q
El mateix diari Deia, que sistemàticament omet les seves obertes col·laboracions del PNB i amb l' espanyolisme més feixistoide, època d´Aznar inclosa, es reconforta amb una foto de dos militants bascos, amb la samarreta de la selecció espanyola de futbol, altrament "la roja" en una fotagrafia d´evidents tons burlescos, el mateix periòdic que s´escandalitzà amb la col·locació de la bandera espanyola en el Gorbeia per militars espanyols,  mentre la seva militant Idoia Bilbao, la posava en el parlament basc, per no parlar d´Iñaki Azkuna i de tants peneuvistes que no s´avorreixen mai d´espanyolitzar Euskal Herria. El seu es un "sa regionalisme" que diria Franco, amb certes tonalitats folklòriques. Però per a parlar de construcció nacional, que li vagin a preguntar a Josu Jon Imaz i la seva presidència a Petronor.

Uns Mossos d´Esquadra dirigits per un tal Saura, presumpte militant d´esquerra alternativa i de colorins. Tal com va destacar la portaveu de ICV, Laia Ortiz, es tracta de la primera vegada que aquest cos policial deté a presumptes activistes d´ETA.

ICV ja té veterania en apallisar estudiants catalans i altres casos repressius... amb aquestes esquerres... Per què dimonis es vol  cap dreta?

La imatge famosa dels joves bascos amb la samarreta de "la roja", allotjada en la xarxa social Facebook, esta acompanyada per un comentari del propi Adur Aristegi, datat del 16 de Gener proper, en el qual anima amb el crit de "Podemos". En altra fotografia del lloc d´internet es veu presumptament a Jon Rosers en una festa amb Zigor Hoikoetxea, germà del ex cap del comando Bilbao, Arkaitz Goikoetxea. Aquests són motius suficients perquè el PNB de la mà del seu pamflet Deia es burli dels joves, en el que clarament es una foto de conya. Conya que passa a ser molt seriosa i no ens fa gens de gràcia quan es pensa en el tracte que puguin estar rebent de la benemèrita. Tracte que mai rebrà Josu Jon, president de la espanyolísima Petronor, o el tal Saura, conseller de la porra, membre d´una presumpta esquerra estatalista.

Boltxe Kolektiboa