Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

14 de febr. 2010

Mobilització per evitar el desallotjament de l'Espai Social Magdalenes de Ciutat Vella de Barcelona

Aquest dilluns, està previst el desallotjament de la finca Magdalenes, nº 13, on vivien veïns de renda antiga i on es troba l’Espai Social Magdalenes, el local que ha sigut lloc de reunió de nombrosos col·lectius durant els darrers 4 anys.
 
Sota el lema Deshotelem Ciutat Vella, aturem el desallojatment hi ha convocada una concentració per evitar el desallotjament de l’Espai Social Magdalenes, i per a celebrar la retirada de la llicència hotelera, aquest proper dilluns dia 15 al Carrer Magdalenes núm. 13, a les 9:00.
 
Durant els gairebé quatre anys de vida de l’Espai Social Magdalenes, la lluita contra l’especulació i la gentrificació ha fet moltes passes endavant. S’hi han organitzat trobades, debats, manifestacions, jornades de tota mena, enriquint la lluita pel dret a l’habitatge i el dret a la ciutat, i ha permès visibilitzar el problema de l’habitatge i situar-lo en el centre del debat social. Per això el desallotjament de Espai Social Magdalenes suposarà una greu perdua, no només a Ciutat Vella, si no per a la ciutat sencera, segons indiquen diversos col·lectius entre ells V de Vivienda.
 
També indiquen que la lluita duta a terme a l’Espai Social Magdalenes ha estat exemplar. Les persones que han participat de l’Espai han aconseguit la revocació de la llicència d’hotel i han protegit, amb la seva acció, els llogaters que estaven essent assetjats pels propietaris de l’immoble. Aquesta és una demostració clara de que es pot posar límits a la voracitat dels especuladors amb l’acció ciutadana i la mobilització directa. 
Més informació a: http://www.llibertat.cat i http://www.magdalenes.net/