Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

21 de febr. 2010

Novetats "Salvem el Roser, Gerard absolució!"

Aquestes setmanes s’han donat tot un seguit de novetats de la campanya de solidaritat Salvem el Roser, Gerard+6 Absolució.

La informació actualitzada la trobareu a les dues pàgines que estan al final d’aquesta notícia.

Aquestes són les novetats:

- Ens entrevisten a Radio Trama. El dissabte 20 de febrer a les 18h ens entrevistaran al programa "La Clau", de Radio Trama de Sabadell, produït per l’Assemblea de Joves de la ciutat. Compartirem entrevista amb el cas d’en Jona de l’Eixample, amb qui parlarem d’especulació i lluita, a Lleida i a l’Eixample. Podreu escoltar el programa en directe a les 18h a www.radiotrama.net, o podreu descarregar-vos-el a la seva pàgina. Alhora, durant el dia, muntarem parada informativa a la Jornada de solidaritat contra la repressió, a Sants, Barcelona.

- L’alcalde escolta (?). Aquest dimarts 23 de febrer ens reunirem amb l’Alcalde de Lleida, l’Àngel Ros. Com vam fer al desembre a través d’una carta pública, li demanarem que prengui posició davant les acusacions que els Mossos continuen mantenint i que poden dur a 6 joves a la presó. Després de mig any de demanar aquesta reunió, l’Alcalde ha accedit a reunir-se amb nosaltres, com ja van fer altres polítics locals durant l’any passat (vegeu: El regidor que presidida la comitiva del PSC afirma que no va sentir-se amenaçat pel jove acusat d’intentar agredir-los i El delegat d’Interior minimitza les acusacions i es posa de la banda del mosso agressor)

- Solidaritza’t amb nosaltres... també al Facebook! Ahir vam crear un perfil a aquesta xarxa social. Podràs estar informat del què ens afecta i trobaràs materials a Gerard Absolució.

- La CGT de Catalunya dóna suport al Gerard Aquest mes de febrer, la confederació sindical CGT de Catalunya ha celebrat el seu Congrés a Lleida i ha aprovat una resolució de suport a les persones represaliades per motius polítics, que expressa la seva solidaritat amb el Gerard.

- Els dissabtes de març... estenem la solidaritat! Les properes setmanes farem arribar el què ens passa a diferents indrets del país:
13 de març: Xerrada i cafeta solidària a Caldes de Montbui, organitzada per l’Assemblea de Joves de la vila.
20 de març: Xerrada a Sant Celoni.
27 de març: Xerrada a Igualada, juntament amb els encausats del toro del Bruc, prèvia a la XV Calçotada Popular i concert de Brams. Serà a les 20h a l’Envelat.
6 de març: També farem present el cas a l’Aplec Independentista de Ponent, a Bellpuig.

- Recorda: De què ens queixem?. La Campanya solidària “Salvem el Roser, Gerard Absolució” va néixer fa un any amb la voluntat de denunciar el cas del jove agredit i detingut l’11 de setembre de 2008 a Lleida mentre protestava pacíficament contra el projecte de la Paeria d’ubicar un Parador “Nacional” a l’històric edifici del Roser. Ara, els Mossos d’Esquadra demanen pel jove fins a 6 anys de presó acusant-lo d’atemptat a l’autoritat i argumentant que el jove i la resta de persones que feien sentir la seva protesta tenien una actitud violenta i que intentaven creuar el cordó policial i agredir les autoritats que feien la seva ofrena. Recentment, la campanya esta sent criminalitzada amb l’acusació d’injúries a sis joves solidaris amb el cas (que els pot comportar penes de fins a 14 mesos de presó). Trobaràs més informació i com solidaritzar-te a www.gerardabsolucio.cat i pots veure els vídeo dels fets a http://www.youtube.com/watch?v=XpdnkdLTAtg.

- I per què lluitem?. Informa’t de les novetats del projecte de Parador Nacional al Roser i de perquè ens hi oposem a www.salvemelroser.cat. Darreres notícies: Febrer’10: Turespaña adjudica les obres del Roser

Mira també: