Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

19 de febr. 2010

[Tarragona] Primera vista del judici a l’activista detingut la nit del passat dissabte

Aquest matí, al jutjat d’instrucció número dos de Tarragona s’ha celebrat la primera vista pel judici contra l’activista tarragoní Jordi R.O. detingut la nit del passat dissabte al sortir de l’Ateneu Popular l’Espina. La Guàrdia Urbana de Tarragona, cos policial que ha instruït el cas, l’acusa d’alteració de l’ordre, desobediència i resistència als agents de l’autoritat.

La declaració de l’encausat ha posat de relleu les diverses imprecisions i falsedats en l’atestat de la Guàrdia Urbana. A la vegada que ha argumentat que es tracta d’una detenció de caràcter polític, al participar en els moviments assemblearis de la ciutat, recordant que els agents que van detenir-lo van assegurar “que anaven a per ell”.

La seva advocada no descarta presentar denúncies contra el agents per coaccions, amenaces i detenció il•legal. Com també ha afegit que encara està recopilant informació i testimonis dels fets per poder elaborar una millor acusació.

El jove tarragoní ha comptat amb el suport d'una vintena de persones, algunes de les quals desplaçades d’arreu del Camp, que han mostrat la seva solidaritat a les portes dels jutjats de Tarragona. Allí ha estat identificat un dels masovers de pobleviu.cat al estar cobrint la noticia.
Més informació: http://www.pobleviu.cat/