Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

17 de març 2010

21 de març: Inauguració del Pla R a la Colònia Castells

A la Colònia Castells aquest diumenge 21 de març inaugurem el Pla R. Al matí hi haurà feina de rehabilitació (pintar façanes, arreglar i plantar a l'hort). Al migdia gran calçotada popular i a la tarda xerrada-debat, on compartirem experiències dels diferents barris en lluita.

Inauguració del Pla R?
R de Rehabilitació, de Resistència, de Resiliència, de Renúncia, de Ràbia, de Reserva, de Repoblació, de Repte, de Repercussió, de Reparació, de Remor, de Relluir, de Reivindicació, de Repòs, de Reclam, de Recíproc, de Recuperació, de Rebel, de Rauxa, de Raó, de Radical, de Romàntic, de Rumb, de Revolució, de Rumba, de Rutlla, de Rizoma, de Ritme, de Ritual, de Rigorós, de Rialla, de Revolta, de Reviure, de Reversible, de Revenja, de Reunió, de Resolució, de Ràpidesa, de Retrobament, de Realitat, de Rellotge, de Rap, de RESPECTE.... Si us plau, RRRRESPECTEULACOLÒNIA I ALS SEUS RRRRRRRRRRRRRRRESIDENTS!