Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

20 de març 2010

Acción por la libertad de Alfonso. Persecución en Barcelona

Avui dissabte, al voltant de les 12 del migdia, unes 50 persones s'han concentrat davant de l'edifici del número 69 de Via Laietana, on es inaugurava avui l'Espai Memorial Democràtic i on es trobava José Montilla, president de la Generalitat, i Joan Saura, Conseller d'Interior. Així es denunciava, davant les persones i institucions que defensen aquest sistema, que les coses no han canviat tant i que s'anava a empresonar durant 3 anys a Alfons, acusat de defensar-se en 2007 de l'agressió d'un policia armat amb un Kubotan, arma il·legal. El 12 d'aquest mes va arribar la notificació de la seva entrada a la presó per a 10 dies després des d'aquesta data.

Els manifestants, tallant el carrer, portaven una pancarta en què posava: "Tres anys de presó per defensar-se d'una agressió. Alfons Lliure", mentre se sentien els crits de "aquesta és la seva democràcia", "Alfonso llibertat", o "Mossos d'Esquadra torturadors". Posteriorment, es van acostar a la porta de l'edifici, on van rebre empentes. A continuació, van arribar tres furgones d'antiavalots i aquests es van col·locar davant de la porta.

Després de la concentració, els Mossos d'Esquadra han realitzat una persecució policial pel centre de Barcelona. Pot ser que hagi detingudes, però per ara es desconeix més informació.

http://www.alfonsolliure.blogspot.com/