Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

23 de març 2010

Antonio Nieto Galindo continua Pres

Antonio, antic membre de COPEL (Coordinadora de Presos En Lluita), va complir a pols a l'octubre de 2009 trenta-cinc anys de condemna en les presons espanyoles. Ja li queda poc temps per al compliment total de la seva condemna, però en aquells dies, l'Audiència Nacional ha acordat el seu lliurament a França que li va reclamar en 2005 per a fer-li pagar dues cadenes perpètues per delictes de 1978. Condemnes dictades en absència de l'imputat, "en rebel·lia" segons la justícia francesa, és a dir, il·legalment ja que als jutges havia de constar-los que l'acusat no podia presentar-se en aquest moment per estar pres a Espanya. Tampoc va ser citat, ni se li va donar oportunitat de nomenar advocat defensor ni de recórrer les sentències o demanar un nou judici. 

A la seva advocada no li donen accés als expedients "perquè són molt antics i no els troben." Amb quines garanties se li lliura així a França? Quina seguretat té la justícia espanyola que va a tenir un judici just? A qui li interessa i per quin que, després de pagar tant temps a Espanya, passi la resta dels seus dies en una presó francesa en lloc de fer-lo amb la seva dona i tres fills?

PER LA LLIBERTAT D'ANTONIO NIETO GALINDO 
NO A LA CADENA PERPÈTUA 

Mes info: http://antonionietogalindo.wordpress.com/