Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

12 de març 2010

[Ateneu Aloma] Silenci, aquí es tortura‏

Ateneu Llibertari Alomà
C/misser sitges, 9 Tarragona

Divendres 12 de març a les set de la tarda, dins del cicle Filmen Dones del'Ateneu Llibertari Alomà de Tarragona, podreu veure "Silenci. Aquí estortura", amb Laia Alsina, coautora del documental junt amb Mariona Ortizi Núria Piera. Un reportatge sobre la tortura aquí. 

El mecanisme que permet la tortura és com l’engranatge d’una màquina. Un engranatge formatper policia i funcionaris de presons, fiscals, metges forenses, jutges,mitjans de comunicació i la societat que calla, gira la cara o justificala tortura. 

El documental segueix el testimoni del Jordi Vilaseca, el Dani Morales, la Nekane Txapartegi, l’Uai Romano, l’Iker Agirre i l’Amaia Urizar. Les seves històries són com les de moltes altres persones. En el moment d'acabar el documental, la majoria havien estat condemnats a diverses penes amb declaracions obtingudes sota tortura. El reportatge, però, té uns altres protagonistes, els qui es van negar a parlar amb les autores. Els qui van posar excuses com que el seu trípode no cabia en una roda de premsa dels Mossos d’Esquadra...

Organitza: Ateneu Llibertari Alomà.