Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

14 de març 2010

Centenars de persones protesten a Barcelona contra presentació de PxC a les eleccions autonòmiques

Gairabé mig centenar de persones  es van manifestar ahir a la tarda al barri de Sants de Barcelona contra l'acte de presentació del Partit per Catalunya a les eleccions autonòmiques.

La concentració estava convocada per diverses organitzacions i col·lectius amb l'objectectiu d'expressar la seva indignació a que el feixisme i l'extrema dreta gaudeixi d'espais des d'on escopir les seves mentides i el seu ideari excloent i genocida. 
 
La concentració s'ha fet a la plaça dels Països Catalans -davant de l'estació de Sants-, i posteriorment s'ha fet un breu recorregut fins a l'altre cantó de l'estació, a la banda on hi ha l'entrada de l'hotel on s'ha celebrat l'acte de proclamació d'Anglada, a la plaça de Joan Peiró. 

La marxa ha estat custodiada en tot moment per un espectacular desplegament policial, amb desenes d'agents antiavalots i de furgons dels Mossos d'Esquadra.