Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

14 de març 2010

Concentració a Barcelona pel companys d’ASI-AIT (Serbia)

El mes de setembre passat, sis companys de la Secció Sèrbia de l’Associació Internacional dels Treballadors, ASI-AIT, van ser detinguts i empresonats, víctimes d’un muntatge repressiu de l’Estat serbi contra el creixent moviment anarcosindicalista d’aquella regió europea. Entre ells, el company Ratibor Trivunac, que ha caigut pres essent Secretari General de l’AIT. Tots sis s’enfronten a una possible condemna de 15 anys de presó, acusats sense proves de terrorisme. L’excusa, una pintada i uns desperfectes menors a l’entrada de l’Ambaixada de Grècia a Belgrad que ni tan sols van realitzar.

El poder, molest amb un cada cop més nombrós grup de treballadors organitzats i conscients, ha decidit fer el que calgui per silenciar-los. Registres i intimidacions de la policia als afiliats i les seves famílies, tota classe d’abusos durant mesos, detencions i presó.

S’estan realitzat accions de protesta per tot el món, reclamant l’absolució sense càrrecs dels sis treballadors anarcosindicalistes de Belgrad. No permetem que l’Estat esclafi l’anarcosindicalisme a cop de repressió. Llibertat pels 6 de Belgrad!

Concentració dissabte 20 de març, 12 H
Plaça Universitat, Barcelona.


Secretariat Permanent de Catalunya i Balears CNT-AIT
Més info: http://asi.zsp.net.pl