Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

14 de març 2010

Conferència de Treball de Basilea, per part de 6 SRI i el suport dels Comitès de l'Estat espanyol a la declaració

Basilea, 14 de març 2010: 

Els companys/es participants a la Conferència de Treball de Basilea (amb la participació dels Socors Roig Internacional de Bèlgica, Alemanya, Suïssa, Turquia, Itàlia, Socors Roig Àrab i amb el suport dels Comitès per un SRI de l'Estat espanyol) celebrada el 13 de març 2010: 

-Denunciem i ens solidaritzem amb els detinguts el 18 de gener de 2010 a Itàlia, acusats de presumpta participació en les Brigades Roges. 

-Volem enviar una salutació solidària i fraternal a totes/tots els/les camarades d'Euskal Herria. Al mateix temps ens unim al duel de tots els/les revolucionaris/es i dels familiars del camarada Jon Anza que sempre quedarà en els nostres cors. 

Ara i sempre, Resistència! 

-Totes aquestes operacions repressives que s'estan donant en diversos llocs d'Europa estan emmarcades en la contrarrevolució preventiva, intentant colpejar i neutralitzar les temptatives i lluites emmarcades en una perspectiva revolucionària contra el sistema d'opressió vigent. 

-Contra aquestes estratègies desplegades a nivell internacional, la resposta s'emmarca en la solidaritat internacional de classe, en la defensa dels revolucionaris/es presoneres i en la reivindicació de la lluita de classe, com part de la lluita general contra el capitalisme, i per la construcció del comunisme. 

Llibertat per a Manolo i Costantino, Mumia Abu-Jamal, "Camarada Arenas" i per a tots els revolucionaris/es presos/es de tot el món. 

Jon Anza, quedes en els nostres cors. 

Font: web SRI PRES.O.S.