Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

6 de març 2010

Dia de la Dona Treballadora a Girona

Des de la Plataforma Antipatriarcal (Girona) i la Comissió Antisexista del casal l'Estel Roig (La Bisbal), us convidem als actes que hem organitzat en motiu del proper 8 de març, Dia de la Dona Treballadora.

El dilluns 8 de març hi haurà concentració: Contra el patriarcat, feminisme de classe, a les 8 del vespre a la Plaça del Vi de Girona, amb lectura del manifest i actuació teatral.

El divendres 12 de març tindrà lloc una xerrada-debat sobre la nova llei de l'avortament, amb les companyes del col·lectiu Dret al Propi Cos i una membre de la Plataforma Antipatriarcal. L'acte serà a les 8 del vespre al Centre Social La Màquia (c/ dels Vern, 15-17, Girona [al costat de plaça Catalunya]).

El dimecres 17 de març us convidem a l'acte sobre la situació de la lluita feminista a l'Afganistan. Comptarem amb la presència de Mariam Rawi, membre de la Revolutionary Association of the Women of Afghanistan (RAWA), L'acte tindrà lloc a 2/4 de 8 del vespre a l'Estació Jove de Girona (carretera Santa Eugènia, 17).

Font: http://www.llibertat.cat/