Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

23 de març 2010

Dues persones es pengen davant de la Ciutat Judicial en suport a Alfonso

A les 7,30hs d'aquest matí s'han penjat 2 persones d'un pont que està davant de la Ciutat de la Justícia de Barcelona, en la pl Cerdà. Així mateix, unes 30 persones s'han concentrat al costat d'aquestes donant-les suport. Les persones s'han penjat amb pancartes en les quals es podia llegir: Tres anys de presó per defensar-es d'una agressió?' i 'Llibertat Alfonso, l'autodefensa no és cap delicte'. 

D'aquesta manera té lloc una nova acció en solidaritat amb Alfonso, sobre qui està dictada una ordre d'empresonament per haver estat condemnat a 3 anys de presó després d'un procés judicial portat a terme per haver-se defensat de les agressions dels mossos en la manifestació en defensa dels espais okupados que va tenir lloc al maig de 2007. En aquesta manifestació, els mossos a més d'envoltar la manifestació, van emprar un arma il·legal, el kubotán, per a agredir a lxs manifestants. 

Segons han informat persones que han participat en l'acció, els mossos han identificat a totes les persones que han donat suport a les dues persones penjades i han detingut a les dues activistes, una vegada les han despenjat del pont. Així mateix, han realitzat una crida a acudir a les comissaria dels Corts a les 11,30hs en solidaritat amb les persones detingudes, i per a seguir reclamant que es retiri l'ordre d'empresonament dictada contra Alfonso, que podria concloure amb el conseqüent segrest institucional d'aquest pròximament. 

Com s'ha demostrat aquesta demà hi ha un gran nombre de persones que no semblen disposades a romans callades davant el possible segrest d'un company. La lluita per la seva llibertat continua. 

Mes info: http://alfonsolliure.blogspot.com

Font: http://www.lahaine.org/