Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

20 de març 2010

Imputen un mosso d'esquadra per haver agredit un estudiant en lluita contra Bolonya

Un agent de la brigada mòbil dels Mossos d'Esquadra (BRIMO) ha estat imputat per una agressió que va proferir a un estudiant el 18 de març del 2009, ara fa un any.

A l'agressor se li imputa un delicte de lesions gràcies a la identificació que ha fet la víctima del seu atacant. La llista d'agressions denunciades pels estudiants en protesta pel pla Bolonya és tan llarga com la lluita en si, i de fet encara hi ha diversos judicis pendents.

Aquell nit els incidents van iniciar-se quan la BRIMO va desallotjar cinquanta estudiants que pernoctaven a l'edifici històric de la UB des de feia quatre mesos [vegeu vídeo]. 
 
Al llarg de tota la jornada van repetir-se els enfrontaments entre estudiants i policia en diversos punts de la ciutat. En alguns casos, al matí a plaça Universitat o a la nit al barri del Born, les batusses van convertir Barcelona en una autèntica batalla campal.