Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

13 de març 2010

Mobilització a Barcelona per la llibertat d' Alfonso

Ahir, 12 de març, l'Alfonso va rebre l'ordre d'entrada a la presó que es farà efectiva en deu dies. És acusat de defensar-se de l'agressió policial d'un policía que s'armava amb l'anomenat Cubotan, armament il·legal.

Davant d'aquest fet, volguent exigir la seva llibertat i mostrant per sobre de tot la desafecció enfront la sentència, ahir van organitzar-se dues concentracions simultànies a Barcelona, als barris de Gràcia i Sants.

A Gràcia, unes 70 persones es van concentrar a la Plaça de la Vila, on es situa la seu del districte, sobre les 7 i mitja de la tarda. Mentre es repartien octavetes entres les veïnes van cridar-se moltes consignes per la llibertat del company Alfonso. A continuació, la concentració va esdevenir manifestació passant per les places de la Revolució, d'Amant, fins arribar al carrer Gran de Gràcia, a l'alçada del metro de Fontana, i des d'aquí fins a Travessera que va ser tallada en ambdues sireccions.