Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

22 de març 2010

Pamflet repartit pel SRI Extremadura sobre l'assassinat de JON ANZA

L'estat espanyol es torna a tacar les mans de sang amb un nou crim d'Estat; l'assassinat del ciutadà basc Jon Anza, aquesta vegada contant amb la col·laboració dels gossos del govern francès.

Aquest crim d'Estat s'emmarca en l'ofensiva de guerra bruta i terrorisme d'Estat que ha llançat el règim dintre de la seva política de contrarrevolución permanent contra tota dissidència política organitzada, van a per tots i totes pel leGAL o per l'il·leGAL.

A ningú li pot cabre dubte ja que Jon Anza ha estat assassinat. La surrealista versió oficial unida al descobriment de cops en l'autòpsia de Jon desmostran els muntatges elaborats pel mafiós de RuGALcaba i l'aparell de premsa feixista. La denúncia d'aquest crim és un deure tot autèntic democrata i antifascista independentment que estigui d'acord o no amb la teoria i l'estratègia del MLNV. Les organitzacions i personalitats suposadament revolucionàries que no mantenen aquesta aptitud solidària es converteixen en uns lacayos de l'oligarquia i el seu sistema per molta posi d'esquerres que vulguin donar-se.

Les cada vegada més rellevants formes de repressió il·legal (tortures, segrests, incontrolats...) se segueixen combinant amb les formes de repressió legals; multes, detencions, "visites", empresonaments, il·legalitzacions, etc.. que vénen sofrint independentistes, comunistes, llibertaris, sindicalistes i solidaris des que l'oligarquia va reprendre el poder per mitjà de les armes en 1936.

Creiem que la solució de la qüestió nacional en l'Estat espanyol ha d'estar basada en la fi de la repressió contra els independentistes i en el dret a l'autodeterminació i independència per a totes les nacionalitats, solament així es pot assolir una pau justa. Considerem que albergar esperances en el PSOE-GAL veritables terroristes que estan aplicant la violència reaccionària a través d'episodis com aquests, mesures antipopulares com la reforma laboral o el pensionazo o guerres imperialistes com la de Afghanistán és una mera il·lusió reformista (no oblidem que són el partit de l'OTAN, l'atur i els GAL) que conduïx a la liquidació de la resistència.

Sense més enviem una abraçada solidària a la família de Jon Anza i al conjunt del poble basc i animem a organitzar-se i lluitar amb radicalitat i independiencia contra aquest sistema i la seva repressió.

PSOE=GAL 
AVALL L'ESTAT TERRORISTA! 
AMNISTIA I LLIBERTAT

Comitè per un Socors Roig Internacional d'Extremadura

Font: PRES.O.S. web del S.R.I.