Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

29 de març 2010

A partir de dijous poden desallotjar l'Espai Social Magdalenes

S'ha fet una crida a la mobilització per aturar-ho: " esteu atents al dia de la convocatòria, que serà  a les 20h davant la seu del Districte de Ciutat Vella, a la plaça Bonsucces"

Ell jutjat ha notificat que el desallotjament  s'haurà de fer entre l'1 i el 15 d'abril. El districte assegura que les entitats que ocupen aquest edifici trobaran un nou espai pactant-ho amb la resta d'associacions del Gòtic.
 
El passat 15 de febrer es va poder aturar eldesallotjament de l’Espai Social Magdalenes (ESM) gràcies a la mobilització, però malauradament la legislació vigent sobreprotegeix la propietat privada sense tenir en compte la seva funció social ni la necessitat d’espais com l’ESM per la ciutat, i per tant els tribunals han tornat a fixar una data de desallotjament: en qualsevol moment a partir del 1 d'Abril. 

Per tot, des de l'ESM es fa una crida a "que esteu atents al dia de la convocatòria, que serà  a les 20h davant la seu del Districte de Ciutat Vella, a la plaça Bonsucces" 

Des de l'ESM es veu que cop serà complicat aturar-ho, ja que no hi ha ni dia ni hora concreta de desallotjament i el jutge ha ordenat a la policia que es personi per garantir que el desallotjament es realitzi. 

Davant això, l'ESM es reafermem en exigir una resposta política del Districte: "malgrat que hem aconseguit que a magdalenes no s’hi pugui fer un hotel, el desallotjament no només suposarà expulsar una quinzena d’habitants de les seves llars i impossibilitarà de facto la continuïtat de l’Espai Social Magdalenes; també implicarà deixar en situació de perill a l’únic llogater de renda antiga que quedarà a la finca, i que ja ha patit de forma reiterada l’assetjament per part de la propietat, Hotels Catalonia.  Per tot això us demanem que esteu atents al dia de la convocatòria, que serà  a les 20h davant la seu del Districte de Ciutat Vella, a la plaça Bonsucces.Veniu amb la vostra cassola, instrument o xiulet per recordar al Districte que Ciutat Vella no necessita mes propietaris anti socials com Hotels Catalonia, sino veïns i veïnes que donin vida al barri i a la ciutat."