Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

31 de març 2010

Protestes durant l’acte de col·locació de la primera pedra del parador al Roser

La concentració  ha estat, un cop més, encapsulada pels Mossos d’Esquadra que han barrat el pas usant la seva violència característica, impedint als manifestants exercir el seu dret i agredint un jove. 
 
Aquest migdia, una trentena de persones s’han manifestat durant l’acte oficial de col·locació de la primera pedra del Parador presidit per l’alcalde Àngel Ros i el Secretari d’Estat de Turisme.
 
Els Mossos d’Esquadra han barrat el pas als manifestant quan aquests es decidien a pujar al Roser per fer pública la seva protesta i la gent concentrada ha estat arraconada als peus del carrer Cavallers.
 
La protesta ha transcorregut de forma pacífica durant el temps que ha durat l’acte oficial. Tot i això, els Mossos d’Esquadra han utilitzat la seva força i agressivitat encapsulant i agredint els manifestants, tal i com ja van fer fa menys d’una setmana durant la concentració de rebuig a la visita dels reis. Aquest cop ha estat un jove allí present que ha patit una agressió per part dels Mossos mentre ell cridava contra la conversió del Roser en un Parador. Altres persones han patit també la contundència del cordó policial que impedia el pas.

Durant la concentració s’han cridat consignes a favor del Roser, en contra de la seva conversió en un Parador Nacional, així com crits contra l’alcalde i l’equip de govern municipal.