Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

2 de març 2010

Un centenar de persones es manifesten a Barcelona pels drets dels immigrants

Al voltant de les sis de la tarda d'aquest dilluns primer de març, un centenar de persones va irrompre en Plaça Sant Jaume, en ple centre de Barcelona, a crit de "d'aquí, de fora, la mateixa classe obrera" i altres lemes com "Cap persona és il·legal" o "Llei d'Estrangeria per a Reina Sofia". 

La mobilització, que va ser convocada per distints col·lectius i associacions d'immigrants, respon a una acció coordinada amb altres països com Grècia, Itàlia i França, on també es van portar a terme actes reivindicatius en favor dels drets de les persones. 

El cos d'activistes, conformat tant per autòctons com per immigrants, es va detenir en el centre de la plaça, on es van realitzar unes declaracions en les quals es va denunciar l'auge de la xenofòbia i el racisme a Europa i es va assenyalar als governs de torn com els principals causants d'aquest brot d'intolerància. 

Les mobilitzacions de Barcelona es van iniciar dissabte passat 27 de febrer amb una concentració en Plaza Catalunya, una cadena humana i la realització d'una vaga de fam de 50 hores que va finalitzar aquest dilluns. 

En Terrassa també es va secundar una manifestació amb els mateixos propòsits.