Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

22 d’abr. 2010

Concentració de solidaritat amb els independentistes saharauís empresonats en vaga de fam

L'Associació Catalana d'Amics del Poble Saharauí es va manifestar ahir a la plaça de Sant Jaume  de Barcelona en suport dels presos sahrauís a les presons marroquines que fan vaga de fam des del 18 de març passat.

Amb aquest acte, en què han participat una desena de persones, han volgut reclamar la llibertat de tots aquests presos, en especial els que ha de jutjar un tribunal militar del Marroc. 
 
L'Associació remarca que el Marroc segueix torturant, empresonant arbitràriament i violant els Drets Humans dels sahrauís al Sàhara Occidental ocupat, mentre la comunitat internacional continua fent oïdes sordes al que és una de les situacions més insostenibles del planeta pel que fa a la violació de drets humans. 

També assenyala que el Govern d'Espanya, una vegada més, no condemna al seu homòleg marroquí per les seves acyuacions, tot i que el Sàhara Occidental continua sent un territori que de dret hauria de ser administrat per Espanya fins que se celebri el referèndum d'autodeterminació del poble sahrauí que reconeix Nacions Unides.