Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

16 d’abr. 2010

Concentració i roda de premsa als nous Jutjats de Terrassa

Solidaritat Antirepressiva de Terrassa convoca pel dilluns 19 d’Abril als nous Jutjats de Terrassa a les 10 del matí una roda de premsa i concentració, degut a noves informacions referents al cas pantalla:

Pep “X”, artista terrassenc i membre dels moviments socials de la ciutat, ha estat citat a declarar com a imputat per desordres públics per participar en la manifestació pacífica i altament controlada per policia uniformada i de paisà , convocada com a mostra de rebuig a l’organització de l’acte d’exaltació de l’espanyolisme per part de l’Ajuntament i la cadena Tele 5.

Des de SAT, i a manca d’informació, entenem que és una mostra més de la inconsistència de l’acusació tant a aquest nou imputat com el company imputat inicialment. Deu mesos després dels fets, la instrucció del cas encara no s’ha tancat i un company ha d’anar a signar cada 15 dies als Jutjats, deixant en clara indefensió a la persona imputada.
Igualment, 10 mesos després es cita a declarar com a imputat a una persona per haver participat de la manifestació de protesta, demostrant la manca de proves cap al company Jaume, i una nova mostra de la persecució cap als moviments socials de Terrassa.