Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

14 d’abr. 2010

Desallotgen l'arbre que s'havia ocupat en suport a Pórtulas

Aquest dimecres a primera hora els Mossos d'Esquadra s'han personat a la Plaça del Lleó de Girona amb més de deu furgonetes per desallotjar l'arbre que s'havia ocupat aquest dilluns a la Plaça del Lleó de Girona.
 
Paral·lelament, han desmuntat la performance estàtica -amb permís- que s'havia muntat davant dels Jutjats de Girona.

Dilluns unes 120 persones es van concentrar davant l'ajuntament de Girona per a demanar la llibertat sense condicions per la nostra companya. Durant la concentració es va penjar una pancarta al balcó de l'ajuntament de Girona amb el lema: "La nostra passió per la llibertat és més forta que totes les gàbies".

Seguidament la concentració es va desplaçar cap a la Plaça del Lleó on dues persones es van enfilar a l'arbre on pretenien romandre fins que es publiqui la resolució del recurs. En aquest sentit hi ha programades una sèrie d'activitats i xerrades organitzades tant per l'assemblea com per col·lectius anticapitalistes de Girona, col·lectius d'àmbit cultural o el moviment escolta.