Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

21 d’abr. 2010

Judici-farsa a la Audiencia Nazional

Marcos Martín Ponce jutjat per segona vegada a la AN després de ser absolt pel Tribunal Suprem d'una sentència de 30 anys. 
 
El Tribunal Suprem va anul·lar a l'abril de 2008 la condemna a 30 anys de presó imposada per l'Audiència Nacional a Marcos Martín Ponce. Ponce va ser jutjat per la seva presumpta participació en l'execució d'un policia nacional a Madrid en 2000. Acció armada reivindicada pels GRAPO. La suspensió de pena va venir donada en virtut d'un cúmul de negligències policials i judicials. 
 
La decisió de l'Audiència Nacional, que condemna a Marcos Martin Ponce a 30 anys de presó integra, es basa principalment en la declaració d'un "testimoni" que en última instància, no declara a la vista. No obstant això, els magistrats del ex Tribunal d'Ordre Públic no van dubtar en saltar-se el procediment i condemnant a cadena perpètua a Ponce. Una prova més de la genial obra de la AN en la defensa de "l'Estat de Dret". 
 
Ahir, dos anys després d'aquesta paròdia de judici, Marcos Martin Ponce va tornar a comparèixer davant el Tribunal d'excepció, perquè a la segona, la farsa sigui consumada. Juntament amb Martín Ponce també compareix el pres polític madrileny Israel Torralba condemnat en el seu moment a la pena màxima. Torralba compleix condemna a la presó de Lama a Pontevedra, Ponce també natural de Madrid, a la presó de Moron a Sevilla.

Font: http://comitesolidariedade.blogaliza.org/