Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

19 d’abr. 2010

Jutgen dos militants del SEPC per haver-se penjat del Departament d'Universitats

La justícia espanyola ha obert l'encausament criminal contra dos militants del SEPC que van realitzar una acció simbòlica a la seu del Departament d'Universitats el 5 de febrer del 2009.
 
El proper dijous 22 d'abril seran jutjats a la Ciutat de la Justícia de l'Hospitalet de Llobregat. El SEPC i Alerta Solidària han convocat una concentració de suport als dos militants independentistes a les 10 hores a la mateixa Ciutat de la Justícia.

L'acte de protesta del 5 de febrer del 2009 estava emmarcat en la campanya per la retirada dels expedients sancionadors que la Universitat Autònoma de Barcelona havia interposat contra 26 estudiants per lluitar contra l'aplicació del Procés de Bolonya. 

Sis militants del SEPC van participar a l'acció; dos penjats de la façana i quatre encadenats a la porta i els balcons. L'acció va durar diversos hores fins que els Mossos van intervenir-hi i acabaren amb la identificació dels activistes i la detenció de dos d'ells. Hores més tard van ser posats en llibertat.