Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

13 d’abr. 2010

Tamara llibertat!

El 16 de desembre és detinguda i posteriorment empresonada la companya anarquista Tamara. Se li acusa de l'enviament d'un paquet bomba al director d'Institucions Penitenciàries Albert Batlle i Bastardes, un dels majors responsables de la misèria carcerària. Aquesta acció s'engloba dintre del context de solidaritat amb la vaga de fam que portava a terme el pres Amadeu Casellas demanant la seva llibertat, actualment ja en el carrer. Entenem que el segrest de Tamara forma part del càstig que l'Estat imposa a qui es rebel·len mitjançant l'acció contra la seva repressió.

Actualment Tamara es troba en la presó de Brians I. A pesar de no estar sota cap règim especial té intervingudes les comunicacions, limitant les visites i les trucades telefòniques als seus familiars. El correu està intervingut i els paquets es "perden" misteriosament pels passadissos de la presó. Se li ha denegat un recurs demanant la seva llibertat. És per tot això que ens solidaritzem amb ella i amb tots aquells que de forma activa lluiten contra l'Estat i tot el seu aparell repressiu.

ABAIX ELS MURS DE LES PRESONS

CONCENTRACIÓ
DILLUNS 19 d'Avril a les 11 hores
enfront d'Institucions Penitenciàries
C/ Aragó 332