Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

25 d’abr. 2010

Més de 400 persones es manifesten contra la PxC a Vilafranca del Penedès

Més de 400 persones han participat avui al migdia a una cercavila contra el racisme, convocada per protestar contra l'acte que la feixista i racista Plataforma x Catalunya celebrava a Vilafranca del Penedès. La marxa ha sortit a les 12:30 de la Plaça de la Vila, i després de recórrer els principals carrers de la vila, s'ha dirigit cap a la zona esportiva, lloc on hi havia congregats els pocs més de 100 membres de la PxC, protegits per un ampli desplegament dels mossos d'esquadra.

Al final de la cercavila s'ha llegit un manifest de rebuig a l'acte de la PxC i un cop desconvocada, els mossos han carregat contra alguns dels manifestants a cops de porra i ruixant-los amb esprai. Ha estat aleshores que els membres de la PxC han aprofitat per a llençar algunes pedres contra els manifestants. Això ha causat un petit aldarull que ha acabat amb algunes persones contusionades. No hi ha hagut cap detenció.