Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

10 d’abr. 2010

Milers de persones denuncien la brutalitat policial al Cabanyal

Els manifestants han demanat la dimissió de Rita Barberà,  del delegat del govern espanyol, Ricardo Peralta.
 
Aquest vespre, més de tres mil persones s'han concentrat davant de la delegació del govern espanyol a València per denunciar la brutalitat policial i exigir la paralització dels enderrocaments. 
 
Recordem que aquest migdia el govern espanyol ha acordat interposar un recurs d'inconstitucionalitat contra la Llei de Mesures de Protecció i Revitalització del Conjunt Històric de la Ciutat de València, que deroga un Decret Llei ja recorregut pel govern espanyol.
 
Per la seva banda, la plataforma en defensa del Cabanyal considera que els derrocaments no poden continuar, els veïns que defenem la vida i el patrimoni cultural i vital demostrem, una vegada més, que tenim raó.
 
També reconeix i agraïx l’esforç del Consell d’Estat per haver entés la urgent necessitat el seu informe i agraeix la sensibilitat social que han demostrat al treballar de forma serena però amb la urgència que l’ocasió requeria. Així com reconeixem l’esforç que està fent el Ministeri de Cultura per a sortejar i contrarestar totes les trampes, mentides i mesquineses que des de l’administració local i autonòmica se li estan plantejant.