Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

17 de maig 2010

Es continua esperant la resolució del cas de la Núria Pórtulas!

Ja ha passat més d'un mes des de la vista pública celebrada al Tribunal Suprem, a partir de la qual començava el període de deliberació del recurs que s'hi va presentar en contra de la sentència de l'Audiència Nacional. Però tot i les previsions que apuntaven a que la resolució sortiria abans d'un mes des de la vista, la seva resolució encara no s'ha fet pública.

Així, aquest és un missatge de recordatori que estem encara pendents de la publicació d'aquesta resolució, i per recordar que malgrat s'allarguin processos i "moments d'espera" com aquest, no hem de deixar d'estar alertes en cap moment, perquè en qualsevol moment es pronunciaran. Continuen vigents les convocatòries fetes fa més de dues setmanes per part de l'Assemblea de Suport a la Núria Pórtulas, així:

Us convoquem a una concentració a les 20h davant de l'ajuntament del vostre municipi el dia que surti la resolució per fer un brindis per la victòria de tots i totes en el cas de sentència absolutòria o per mostrar el nostre rebuig en cas que aquesta sigui condemnatòria.
En el cas que la sentència continuï siguent condemnatòria us convocarem el dissabte de la mateixa setmana a una manifestació que començarà a les 19h davant l'antiga subdelegació del govern, a Girona.      
 
Us animem a fer-ne tota la difusió possible!
 
Si voleu posar-vos en contacte amb nosaltres: nuria.absolucio@gmail.com
o per a més informació: http://elsud.org/nuria
 
Núria absolució!
Lliures tots i totes!