Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

17 de maig 2010

Ha sortit un nou exemplar del butlletí REIXA


El Comitè per un SRI de Catalunya acaba d'editar un nou número del butlletí REIXA. Es tracta del número 1,corresponent a maig de 2010. El mes de febrer va aparèixer el número 0 com a prova. L'exemplar número zero es va distribuir en actes, concentracions i a diferents Casals i ateneus. La seva bona acollida ens ha animat a continuar. A part de mantenir el blog, creiem necessari l'edició d'un petit butlletí com a eina per  arribar més lluny amb la solidaritat antifeixista. A part de trobar-ho en alguns Casals o ateneus el podeu llegir on line en aquest mateix blog. O bé també descarregar-lo en la seva versió per a imprimir l'exemplar.
Amb la voluntat de millorar-lo, restem oberts a qualsevol col·laboració. Bé per a distribuir-lo al teu Casal, entre la teva gent del teu col·lectiu, barri, lloc d'estudi o treball,... Bé per a col·laborar en la redacció i fer les teves aportacions. Contacte: sricatalunya@yahoo.es .