Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

4 de maig 2010

Jornada per la llibertat d'expressió i emissió dels Mitjans Lliures

Radio Bronka i Radio Contrabanda

Diumenge 9 de Maig a Can Mas Deu a partir de les 12h... Radio Contrabanda i Bronka ens trobarem aquest diumenge per fer una emissió conjunta en "viu i en directe". Com ja sabeu, la Generalitat prepara un Decret que vol regular l'espectre radioelectric. Davant d'aquesta amenaça les radios lliures ens ajuntem per ser més fortes. De la mateixa manera que no els hi vam demanar permis quan es varen okupar les ones, tampoc ho fem ara. La llibertat d'expressió no es un dret, sino part de la nostra dignitat. Igual que ahir volem que la radio sigui una eina col·lectiva i convidar-vos a participar per enfortir els nostres mitjans de comunicació. Us convidem a venir a dinar, als concerts, i a dir la vostra desde el nostre estudi temporal a Can Mas Deu.

14:30 Dinar per l'autogestió de les dues emisores

A partir de les 18:30h concert amb
Chip Subcutaneo
http://www.chipsubcutaneo.net/
Vradiazei
http://www.myspace.com/vradiazei

Distris, sorteig de material de les dues radios i emissió des de la Vall des de les 12h fins a les 18h. Vine i participa!

http://www.radiobronka.info/
http://www.contrabanda.org/contrabanda/