Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

22 de maig 2010

Judici a la vivenda okupa Kan Pausa! Caixa de Terrassa t'embarga i et fa fora de casa!

El 12 de gener del 2009 van ser alliberades les vivendes nº 72 i 66-1ª del C/ Mare de Deu del Pilar de Terrassa, que portaven varis anys abandonades. En aquells moments pertanyien a la immobiliària BOSS 99, S.L., que després d'un dubtós procés d'embargament va acabar en mans de Caixaterrassa, concretament durant el mes de juliol sota concepte del cobrament d'un deute.


El 27 de gener de 2010 l'entitat Caixaterrassa va confeccionar la denuncia que el dia 26 d'abril del mateix any van fer arribar des dels jutjats als ignorats ocupants (ironies i paradoxes del sistema, donat que ja ens havíem identificat a tots davant la Policia Municipal en més d'una ocasió).

Caixaterrassa, seguint la línia d’un tractament personal i d’implicació en els àmbits més socials i humans de la societat egarenca, ha iniciat un procés directe i sense cap mena d’escrúpols per fer fora a una família sense cap tipus d’ingressos, amb una nena d'un any i una altra en camí, així com un grup de tres joves que no disposen de gaires recursos per emancipar-se, seguint les exigències d’una societat capitalista i que no permet una opció de vida alternativa, i lliure del control dels més rics, en definitiva pensada per a uns quants. Pel que sembla, els joves i les famílies sense feina no es troben dins del seu pla d'acció social.

Amb el present manifest, volem aprofitar per demanar el suport de les persones i col·lectius, amb la intenció de fer força davant dels jutjats de terrassa, el proper 24 de maig a les 12:30h., dia en el qual estem citats davant la seva justícia per tal que facin fora els membres de la vivenda okupada Ka’n Pausa i la gent que viu als habitatges de les cases del pilar.

CONCENTRACIÓ:
Dilluns 24 de maig a les 12:30h davant els jutjats de Terrassa

Acte organitzat per la Vivenda Okupada de Kan Pausa amb la col·laboració de l'Assemblea Popular de Terrassa (A.P.T.)