Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

25 de maig 2010

L’Audiència Provincial obliga al Jaume de Terrassa a seguir signant cada 15 dies

A pocs dies de la concentració de suport que tindrà lloc davant l’Ajuntament de Terrassa per reclamar la fi del procés judicial contra en Jaume, militant independentista de la ciutat, la “justícia” propicia un nou cop al sentit comú. Desestima el recurs que solicitava posar fi a l’obligació que pateix el represaliat d’haver d’anar a signar cada quinze dies als jutjats.

L’Ajuntament va instalar una pantalla gegant per passar un partit de la selecció espanyola per a gaudi de l’extrema dreta de la ciutat. Algunes persones van decidir respondre a la provocació i la pantalla va cremar.

Passats uns dies, els Mossos d’Esquadra, a partir del seguiment polític dels militants independentistes de Terrassa, van decidir detenir al Jaume, membre d’Endavant. Sense proves, guiats únicament per les dades polítiques acumulades, la divisió d’informació actua contra en Jaume i ara, a gairebé un any després, i sense haver rebut cap prova en contra, en Jaume segueix sent castigat molt més del que ho serà cap membre de l’equip de Govern quan volia permetre un acte d’exhaltació de la selecció espanyola, acte que, com va quedar recollit per les fotografies i imatges dels mitjans locals, només va recollir unes poques desenes de ciutadans orgullosos d’alçar el braç dret davant del seu ajuntament.

L’Audiència Provincial de Barcelona, sense cap mena d’ajust a la proporcionalitat del cas, perillositat, possibilitat de destrucció de proves, manté l’obligatorietat de signar cada 15 dies contra en Jaume. Situa la “semblança” del represaliat amb el company que els Mossos d’Esquadra assenyalen com autor de la crema i que hauria quedat retratat en algunes fotografies que, per contra, i com admet un informe pericial de la mateix policia autonomista, no són concloents per assegurar si corresponen o no a l’independendentista i revolucionari egarenc.

Aquest dijous, aquesta nova ratificació judicial de càstig contra en Jaume, es sumarà al clam per posar fi al procés polític contra l’independentista. Serà davant de l’Ajuntament, mentres aquest celebra el seu ple municipal i segueix evitant reconéixer el cost que per a l’erari públic va tenir el muntatge espanyolista de la sabotejada pantalla.