Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

31 de maig 2010

Uns 16 morts en l'assalt de l'exèrcit israelià als vaixells humanitaris que es dirigien a Gaza

Els tres catalans que viatjaven en el vaixell turc Mavi és troben vius segons han confirmat a l'Agència Catalana de Notícies fonts de la Generalitat. És tracta del periodista David Segarra del País Valencià, Laura Arau i Manuel Tapial que resideixen a Taradell (Osona).
 
Al Jazeera dóna una xifra de 16 morts i una seixantena de ferits, la mateixa cadena àrab informa que els vaixells de la "Flota per la Llibertat" haurien canviat de curs per evitar l'enfrontament amb l'exèrcit. Hi ha anunciada una convocatòria d'una concentració  a les 19 h davant el consolat israelià de Barcelona (Av. Diagonal 474 entre Via Augusta i Rambla Catalunya).

Durant aquest matí, a diverses ciutats europees s'estan duent a terme concentracions davant les ambaixades d'Israel. La mateixa cadena Al-Jaazera informa que l'assalt s'hauria produïnt en aigües internacionals. Els assaltants haurien disparat foc real i les persones dels vaixells es van haver de defensar amb pals.