Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

13 de juny 2010

Boada no demana perdó a Pòrtulas perquè "aquestes són les regles del joc"

El secretari general d'Interior, Joan Boada, creu que no ha de demanar disculpis per la detenció i persecució repressiva viscuda durant tres anys per Núria Pòrtulas perquè "aquestes són els reglis del joc".

Durant la presentació de la campanya forestal d'estiu ahir a Girona, Boada va declarar a la premsa que no pot ésser que Interior hagi de demanar perdó cada vegada que posa un presumpte delinqüent a disposició judicial i que el jutge l'absol, ja que "així és com actua la llei" d'aquest país.

Per altra banda, va afirmar que els Mossos d'Esquadra actuen per indicació de la justícia i és ella qui marca els passos que ha de fer la policia i no el Departament d'Interior, "i això em sembla que ho sap fins i tot l'advocat de Pòrtulas", Benet Salelles, va afegir.

El Grup de Suport a Núria Pòrtulas, però, no pensa callar ni oblidar aquests tres anys de persecució. En aquest sentit, el dia de la seva absolució va demanar la dimissió dels responsables polítics de la detenció de la sarrianenca, Joan Boada i Joan Saura.