Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

11 de juny 2010

Darrera hora: Núria Pórtulas absolta!!!

Núria Pórtulas absolta de tots el càrrecs


Darrera hora, extret de Llibertat.cat.  per a més informació caldrà saber com ha anat la roda de premsa   convocada al migdia amb la presència d'un membre de l'Assemblea Suport a la Núria Pórtulas i del seu advocat, Benet Salelles, al Centre Social La Màquia, C/ Vern, 15-17 baixos, de Girona.

Núria Pórtulas ha estat avui absolta arran del recurs interposat al Tribunal Suprem en resposta a la sentència dictada per l'Audiència Nacional que la condemnava a dos anys i sis mesos de presó per “temptativa inacabada de col·laboració amb organització terrorista”, a més d’una multa de 810 euros, dos anys i mig d’inhabilitació especial per a exercir el dret de sufragi passiu i vuit anys i mig d’inhabilitació absoluta, segons ha informat l'Assemblea de Suport a la Núria Pórtulas .

Felicitats Núria i  una victòria  tot el moviment solidari que aquests darrers anys ha estat  denuciant sense defallir els abusos de la justícia  feixista. Endavant, la lluita continua!