Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

22 de juny 2010

Fan coincidir la cassolada a Lleida contra la Reforma Laboral amb la seva aprovació a Madrid

img00253-20100617-2010_bAvui a les 19.45h a la seu del PSC a l’avinguda Blondel de Lleida

L'Assemblea ciutadana "La crisi que la paguin els rics" de Lleida convoca els treballadors, al conjunt de la població i xarxes socials de la ciutat a una cassolada per demà 22 de juny davant la seu del PSC-PSOE, per manifestar així el rebuig cap a la Reforma Laboral que el mateix dia aprovarà el Congrés de Diputats espanyol. 

Aquesta assemblea ha volgut avançar així la cassolada prevista pel pròxim dijous i fer-la coincidir amb la seva aprovació al Congrés. Una cassolada en la que Lleida és capdavantera i que també es celebrarà en moltes altres ciutats catalanes com Tarragona, Sabadell, Terrassa, Barcelona...
 
La reforma laboral, en tràmit d'aprovació, suposa una retallada més dels drets dels treballadors i treballadores, que s'afegeix a les baixades salarials dels treballadors de l'administració pública, la congelació de les pensions contributives, la retirada del xec nadó, etc.

L'Assemblea ciutadana "Que la crisi la paguin els rics", que ja ha organitzat cinc cassolades contra les retallades socials davant la seu dels socialistes lleidatans, també ha acordat treballar de forma unitària la preparació de la propera vaga general de setembre.

Font: http://www.llibertat.cat/