Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

22 de juny 2010

La Llei de Partits, contra TOTS els revolucionaris

"(La Llei de Partits) Avui només s'aplica a Euskal Herria, però quan les classes treballadores d'altres nacions s'organitzin, també la van a sofrir". Iñaki Gil de San Vicente, en entrevista en "El Otro Pais" nº 51, abril 2010.
 
El que se sol autodefinir com "pensador marxista", pel que sembla no dedica molt temps ni a pensar ni  molt menys a reflexionar el que diu, ni realment ha de ser molt marxista quan d'un cop de ploma, amb una afirmació tan categòrica, ha tractat d'esborrar o minimitzar ("expresament") la criminalització, repressió i intent d'extermini que sofreix el marxista Partit Comunista d'Espanya (reconstituït) amb l'aplicació de la Llei de Partits espanyola, i metiditos en el mateix sac, altra sèrie d'organitzacions com el Socors Roig Internacional i altres vàries. Recordem que en el guió garzoniano consten "GRAPO-PCE(r)-SRI-CNA-ALA...". 
 
Si aquesta aplicació criminalizadora de la llei no hagués tingut conseqüències per a les citades organitzacions, Gil de San Vicente només hagués pecat d'ignorància, però resulta que en les presons espanyoles a juny de 2010 (i fins a fa bé poc en les franceses i italianes) almenys 16 militants del PCE(r) i 1 del SRI estan presos per aplicació -fins i tot retroactiva- d'aquesta "Llei de Partits". Resulta que altres desenes de persones estan en llibertat provisional, amb risc més que segur de complir presó en els pròxims judicis que s'aveïnen, per ser activistes del Socors Roig Internacional o del mateix PCE(r). Resulta que a dia d'avui les condemnes més engruixades i desproporcionades de l'aplicació d'aquesta llei, les hi han aplicat a militants del PCE(r) -80 anys a Juan García Martín-. Resulta que, amb la seva afirmació mentidera, només els aparells repressius de l'Estat s'han pogut donar per satisfets. 
 
No anem a continuar. Però estaria bé que "El Otro Pais" inserís aquestes lletras en la seva pròxima edició (més que gens perquè en el seu periòdic no apareguin mentides tan greus i tan fàcilment desmuntades). 
 
Una abraçada a aquet mitja i al que s'ha dit "estudia Iñaki, estudia i pensa, que falta et fa".
 
Solidaris dels Comitès per un SRI a espera de judici, acusats de formar part d'un impossible entramat. 
 
Font: PRES.O.S. web del S.R.I.