Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

3 de juny 2010

Les companyes desallotjades del bosc ocupat contra la MAT ja van prestar declaració

El passat dilluns 31 al matí, van declarar les companyes que van ser desallotjades de l’okupació forestal contra la MAT. 

La vista, que va realitzar-se als jutjats de Santa Coloma de Farners, va començar a les 10h, tal com estava previst. Tanmateix, només va declarar una companya, mentre la resta va acollir-se al dret de no declarar.

La nostra companya va remarcar que la nostra activitat era totalment pacífica i que el fet del qual se’ns acusa és fals, ja que mai vam impedir a ningú realitzar la seva tasca. En els cinc mesos d’okupació, mai ningú va venir a advertir-nos que estàvem impedint la seva feina.

Volem recordar que se’ns acusa de coacció i, per tant, d’impedir que algú realitzi la seva activitat legal d’una manera il•legal.

Per part nostra, creiem que mai vam cometre coaccions, atès que, tornem a remarcar, cap treballador/a de Red Eléctrica ni de cap subcontracta va venir a dir-nos que els molestàvem per a treballar.

Ara ens queda esperar una setmana les decisions de la jutgessa, que podrien ser:
- Que s’arxivi el cas.
- Que continuï per la via penal.
- Que quedi en una falta.

Quan va finalitzar la vista, es va organitzar un menjador a l’Ateneu Salvatge, on vam poder debatre lliurement sobre com s’enfrontarà el cas.

Per últim i el més important, volem donar les gràcies a tota la gent que es va concentrar a les portes del jutjat per a mostrar-nos el seu suport i la seva solidaritat. Això sempre és d’agrair.

Jutjaran a les companyes de la MAT, però segueix havent-hi més gent que s’hi oposa, i mai les podran aturar.
La lluita contra la MAT mai l’aturaran amb la seva repressió.