Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

25 de juny 2010

Solidaritat amb els presos antifeixistes espanyols des de Rússia Comunicat llegit pels participants en el míting del 1r de maig a Kaluga (Rússia) en solidaritat amb els presos polítics de l'Estat espanyol .

Moviment Rus de Defensa dels Presos Presos Polítics- Lluitadors pel Socialisme MDPP-S *Kaluga - 1 maig 2010

¡Respectats companys espanyols, presos polítics Manuel Pérez Martínez, Marcos Martin Ponce, el mateix que Josefina García Aramburu, que ha passat 24 anys a les presons! Avui, el 1r de maig, en el dia de la solidaritat internacional dels treballadors, us enviem una salutació i l'agraïment de la vostra lluita aferrissada sobre la línia avançada en nom de l'establiment d'una societat justa, el Socialisme.

Com en la guerra del poble soviètic contra el feixisme, per als combatents que s'aixecaven a l'atac, sonava el crit "Comunistes, endavant!", Així avui els comunistes d'Espanya, els hereus dels defensors de la República de 1936-1939 manifesten la seva voluntat de lluita abnegada pels interessos dels treballadors, alçant-se en la decidida lluita de classes.

Per tot el món el capitalisme sembra violència, mort i destrucció.
Vostès consideren justament que la solidaritat és part de nostra lluita comuna. Segons les nostres possibilitats tractem de donar suport als presos polítics lluitadors pel socialisme a Rússia, Ucraïna, als Cinc Cubans ... treballant per la seva llibertat. Tractarem d'apropar el vostre alliberament també.

I avui repetim les belles paraules del company Marcos en la seva última carta:

¡Resistir és vèncer! ¡VÈNCER ÉS LLUITAR! ¡PEL COMUNISME!


* NOTA: Aquest comunicat li arriba al pres comunista Marcos Martín Ponce a la presó de Morón el passat 3 de juny, de la mà de l'organització de la província de Kaluga (Oest de Rússia ) del MDPP-S, tramés per Zonov Evgeni Vasilievich. Marcos Martín Ponce ens l'ha fet arribar per la seva publicació i difusió.

La fotografia pertany al míting on va ser llegit el comunicat de suport als presos politics comunistes de l'Estat espanyol. Cal destacar la sobrietat de l'acte, les banderes comunistes i les pancartes exhibides pels assistents (un miler), la majoria de mitjana edat.