Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

14 de jul. 2010

Crida a la solidaritat amb en Jona

El Grup de Suport a en Jona , el veí de l’Eixample en espera de ser jutjat pels alderulls de la manifestació posterior al desallotjament del Forat de la Vergonya, anima a les viles i ciutats en festa major, aquest estiu, a mostrar la seva solidaritat.
Absolució Jona en totes les Festes Majors!

Volem aprofitar el context de les diverses Festes Major per donar a conèixer encara més el cas i fer-lo arribar al màxim nombre de gent. Amb aquest objectiu, fem una crida a tots aquells col·lectius, persones i associacions que organitzin les Festes Majors del seu poble, barri i ciutat a contribuir amb gestos tan senzills i, alhora, tan útils, com penjar pancartes del cas, tenir enganxines o díptics informatius a les barres o muntar paradetes amb el material de la campanya.

Entenem que organitzar una Festa Major és una feinada, per això el Grup de Suport us podem facilitar tot el material, fins i tot -si fes falta- les pancartes. Us animem a posar el vostre granet de sorra, en la difusió del cas aquest estiu, ja que encara queda molta i molta feina per fer.
Tota la solidaritat es necessària i nosaltres soles no podem arribar a tot el territori!

Per contactar amb el Grup de Suport, envieu un mail al correu:
absoluciojona@joveseixample.cat
Quan l’especulació és un fet, manifestar-se un dret!Absolució Jona!

Font: http://www.alertasolidaria.org/