Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

14 de jul. 2010

Sentencia-farsa, altra vegada criminalitzant al PCE(r)

L'Audiència Nacional ha condemnat a 29 anys de presó als membres dels GRAPO Israel Clemente López (en la foto en segon pla) i Xurxo García Vidal (en la foto amb barba) per l'expropiació de 35.000 euros d'una sucursal de Caixa Mar a Múrcia el 7 de març de 2007 per a la qual van retenir a l'interventor de l'entitat. Així ho va acordar la secció quarta de la Sala del Penal d'aquest tribunal d'excepció en una sentència-farsa en la qual també condemna a dos anys de presó al membre del PCE(r) Manuel Ramón Arango Riego per un delicte de "receptación". Arango va ser acusat sense cap tipus de prova de rebre els diners procedents de l'assalt al banc.

De forma ja descarada, afirmen semblant mentida: "Arango ja es troba en llibertat per haver complert part de la seva condemna a la presó provisional." ?? A data d'avui, segueix pres en la presó de ARANJUEZ

Font: PRES.O.S. web del S.R.I.