Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

30 d’ag. 2010

Agressió al pres llibertari Alfons Martí Aracil per part de carcellers a Port de Snt. Maria

El pres llibertari Alfons Matí Aracil, segrestat a la presó de Port III denuncia maltractaments per part dels carcellers.

El 24 de juliol l´Alfons es va quedar fora de la cel·la durant la crida per falta de temps i reconeixent ell la “infracció lleu” que havia comès. En aquest moment un carceller li increpa dient-li que per haver-se quedat fora tènia que netejar, al que l´Alfons es va negar al·legant que si li convenia li apliqués la sanció corresponent. A tot això el carceller porta a l´Alfons a la sala d'interrogatoris i li diu que es tregui les ulleres, al que novament Alfons es nega que era evident perquè volia que se les traguès. Just en aquest instant el carceller va propinar un cop en el pit i un altre en el coll mentre un altre funcionari mirava impassible. Al poc temps va entrar el cap del mòdul 5, es va col·locar uns guants negres i va tornar a insistir que es tregui les ulleres per la bones i no li pegaria. L´Alfons accedeix i en aquest moment tant el cap com el carceller li comencen a propinar mes cops a la cara.

Després de l'agressió Alfons va ser traslladat al mòdul 15 d'aïllament, en el qual es trobaven 7 o 8 carcellers amb guants negres i caràcter intimidatori i li ordenen que passada a una de les habitacions on és de sobres conegut, torturen a les persones. A continuació el cap del mòdul li va dir “mirame a los ojos, que hoy se te ha aparecido la virgen y te has librado de una buena”.

Volem denunciar el tracte degradant i humiliant que sofreixen els/les presxs tancats i especialment els/les presxs polítics/ques o rebels que no se sotmeten a la “disciplina” carcerària.

Sent conscients que l'Estat mai garantirà la vida dels nostrxs companys, devem ser nosaltres els/les que donem sentit a les paraules SOLIDARITAT i SUPORT MUTU.

Per tot això i molt més fem una crida a estendre la lluita contra la presó i contra el sistema en el qual se sustenta.

La lluita és l'únic camí!
Presxs al carrer!
Presons demolició!


Per escriure-li:
ALFONS MARTÍ ARACIL
CP. Puerto III
Ctra. Jerez-Rota Km. 6
Puerto Sta. Maria (Cádiz)