Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

21 d’ag. 2010

Ara més que mai: BENVINGUDA LAURA!

Solidaritat Antirepressiva de Terrassa davant de les informacions recollides a l’auto del jutge de l’Audiència Nacional Pablo Ruz, i la il·legalització per part d’aquest dels actes de benvinguda a la nostra companya Laura Riera, volem manifestar:

- La benvinguda a la nostra companya de lluita Laura, segrestada durant 9 anys  per l’Estat Espanyol és un reconeixement a ella com a persona, amiga i militant dels moviments socials de Terrassa.

- Condemnem la campanya de criminalització engegada per la dreta espanyolista i  la manipulació que han fet del cas el mitjans de comunicació: recordem que va ser la mateixa Audiència Nacional qui la va absoldre del fet delictiu per el qual se li imputava col·laboració.

- La única prova amb la qual va ser condemnada la Laura era una declaració autoinculpatòria signada després de 5 dies de aïllament i sota tortura. La denuncia per tortures va ser acceptada a tràmit per el tribunal d’Estrasburg, que encara no ha estat resolta.

- Reafirmem tot l’exposat en el comunicat i tornem a denunciar públicament, al igual que Amnistia Internacional i altres organismes internacionals,la vulneració de drets que suposa el període d’incomunicació, i l’existència de la tortura al Estat Espanyol.

Per últim, considerem que cap tribunal té la legitimitat per prohibir-nos donar la benvinguda a la nostra companya de lluita i amiga Laura.

Solidaritat Antirepressiva de Terrassa

NOTA: A primera hora del matí i abans que arribéssin les persones solidàries amb la Laura al CP Brians I. A primera hora del matí i abans que arribéssin les persones solidàries amb la Laura al CP Brians, han posat en llibertat la Laura, acabant aixi els 9 anys de segrest.

Ens veiem tots i totes a les 19h a la plaça del Raspall a Gràcia.

Benvinguda a casa Laura!
Felicitats a la familia i amics!
Presxs al carrer!