Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

17 d’ag. 2010

Campanyes internacionals per Arenas i per tots/es els/les preses revolucionaris/es del món. De tots els SRI

19 de SETEMBRE: Jornada Internacional de Solidaritat
 
Els diferents Socors Roig Internacional de Suïssa, Bèlgica, Alemanya, Itàlia, Turquia, Estat francès i Estat espanyol continuen amb les diferents campanyes antirepressiva i de denúncia empreses. Les actuacions més recents estan sent:.
 
-Campanya internacional Llibertat "Camarada Arenas". Edició internacional de postals en exigència de la seva llibertat immediata. (Foto del cartell editat. En pròximes dies, la postal en .jpg per a la seva possible impressió i reproducció).
 
-Campanya internacional de denúncia de les situacions de la totalitat de les i els presos polítics a través de la difusió extensa de 4 exemples internacionals: 
 
* Marc Camenisch (anarquista i ecologista), pres en presons suïsses des de 2002, després d'estar 12 anys presos entre 1980 i 2002 a Suïssa i a Itàlia. 
* Georges Ibrahim Abdallah (comunista), pres a França des de 1984. Hauria d'estar en llibertat des de 1999. 
* Mumia Abu Jamal (black Liberation), pres des del 1981, des del 1983 es troba al corredor de la mort, esperant execució. 
* Jaume Simó Quintela «Moreno» (comunista), pres des de 1985. Ha desenvolupat nombroses vagues de fam, una d'elles de 435 dies ininterromputs. Se li ha aplicat la cadena perpètua de facto, enfundada en una feixista "Doctrina Parot".
 
Totes aquestes campanyes actuals, es van a anar coordinant per celebrar una gran Jornada de Solidaritat Internacional el diumenge 19 de setembre.. 
 
¡Estén aquesta informació, posa el teu petit gra de sorra amb l´edició de enganxines, enviament de postals a les presons, denúncia des el teu col.lectiu ...!
 
Comitè per un Socors Roig Internacional (SRI)