Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

19 d’ag. 2010

Marxa pels carrers de Barcelona en solidaritat amb presoners maputxes en vaga de fam

Ahir a Barcelona, en el marc de la crida a la jornada de mobilització nacional i internacional convocada per l'agrupació de familiars de presoners polítics maputxes, es va realitzar una marxa pels carrers de Barcelona que va concloure amb el lliurament d'una carta en el consulat xilè, dirigida al President de la República.

En aquesta carta es manifesta la preocupació per la situació humanitària i judicial dels 32 presonres polítics maputxes que es troben en vaga de fam des del passat 12 de juliol. La carta anava acompanyada per la signatura de desenes de col·lectius i organitzacions, així com de centenars de signatures a títol personal que donaven suport de forma contundent a les demandes dels presoners: 

- La no aplicació de la llei antiterrorista en els seus judicis.
- Que no se'ls jutgi per la justícia militar.
- la llibertat a de tots els presoners maputxes.
- l'Acabament de la militarització de les zones amb conflictes territorials en el Wallmapu (País Maputxe).   

En aquesta línia,  la Plataforma civil per la llibertat dels presoners polítics Maputxe-Barcelona ha manifestat que continuarà atenta i donarà suport a les iniciatives que emanin de l'Agrupació de Familiars de Presoners Polítics Maputxes.